Endret: 27 des 2017     Opprettet: 27 mai 2017

Containerdager - første onsdag hver måned fra kl. 15:00 – 20:00

Borettslaget har containerdag for storsøppel. Den første onsdagen i hver måned med unntak av juli måned vil det stå en komprimatorbil fra kl. 15:00 – 20:00 på den store plassen midt på området. Da kan du kaste storsøppel (ikke oppussingsarbeider) som du ikke får kastet i ordinær søppel til daglig. Du må selv bære ditt søppel ned til komprimatorbilen. Der vil det være folk som hjelper deg og sjekker at du har sortert søpla riktig. Trenger du å låne en tralle så har vaktmester dette tilgjengelig.

E-bur for småelektrisk avfall:
Det er anskaffet et elektonikkbur for kast av småelektriske ting som blant annet data, kabler, barbermaskiner, husholdningsapparater som støvsuger, brødrister, kaffetrakter, tv, miksmaster, vannkoker, lamper, lampetter, radioer, stereoanlegg osv. Buret vil stå ved komprimatoren (på den store plassen midt i borettslaget) på selve container-dagen, og bare da, slik at du kan levere denne type avfall der.
Nb! Her skal det ikke kastes lysstoffrør, lyspærer eller batterier.

Følgende er definert som spesialavfall og kan ikke kastes:
Glass, lysrør, kjemikalier, maling, oljer, impregnerte trematerialer, brann- og eksplosjonsfarlige gjenstander, bilbatterier og lignende må kastes på egne miljøstasjoner, for eksempel Esso ved Rema. Bildekk kan kastes hos dekkforhandlere, for eksempel Dekkmann på Alnabru. Hvitevarer som kjøleskap, fryser, komfyr med mer kan kastes hos for eksempel Lefdal på Alnabru.


Har du svært mye avfall?
Du kan ikke kaste materiale fra større oppussingsarbeider. Da bestiller du en iSekk fra http://www.isekk.no/ Husk at iSekk må stå plassert på andre siden av gangveien på gressplenen (ikke inntil balkong eller soveromsvindu). Dette på grunn av brann.