Fiberlinjer fra Altibox

23. juni 2021
Da er vi i gang med prosjektplanlegging for overgang til ny leverandør av fiber og TV signaler. Nimbus Fiber vil være ansvarlig for prosjektet med planlegging og utbygging av fiber på vårt område og har startet opp denne uken.

Det vil i ukene fremover bli utarbeidet et forslag til gravetraseer, og plassering av kummer på området. Det vil bli markert innslag i de ulike blokkene med spray på veggene som forsvinner i løpet av noen mnd. Graving vil starte opp så snart søknad blir godkjent.

Føring av fiber vil skje i samme kanaler som dagens føringer av koaks. Når vi kommer så langt at det er behov for å komme inn i den enkeltes leilighet for montering av utstyr, vil det bli hengt opp skriv i oppganger med tider man må være hjemme, i tillegg til at man vil få en varsling på SMS. Installasjoner vil tidligst begynne rundt den 20. august og varsel vil bli sendt ut ca. 14 dager i forkant. Har du ikke anledning til å være hjemme når dette skjer, kan du levere dine nøkler til vaktmester.

I mellomtiden så vil dere motta e-post og/eller SMS fra Altibox – Viken fiber med opprettelse av bruker og tilgang til MineSider for bestilling av kanaler på TV og annet man ønsker. Som nevnt i tidligere info så satser vi på å være klare til overgang rundt 1. oktober, forutsatt at det ikke blir noen forsinkelser i prosjektet.

For mer informasjon om Altibox, se deres nettsider: Altibox – lynraskt fibernett, tv og strømmetjenester

Nyheter