Vaktmestertjenesten

Vaktmester er ansatt på heltid og ivaretar ulike vaktmesteroppgaver i henhold til stillingsbeskrivelse. Vaktmesterkontoret har adresse Haugerudveien 20 i underetasjen. Vaktmester kan blant annet bistå med følgende tjenester til beboere:

Søppelhåndtering, problemer med radiator og varmtvann, besvare spørsmål rundt oppussing, maling til balkonger og oppganger, porttelefon og skilt til ringeklokke, ventilasjonsproblemer i leilighet/oppgang, manglende belysning i oppgang, kjellergang- og fellesrom.

Vaktmester har arbeidstid fra kl. 07:00 – 15:30 mandag til torsdag og kl. 07:00 – 13:00 på fredager. Etter arbeidstid, i helger og på helligdager betjenes vaktmestertjenesten av ISS, og vaktmobil kan ringes ved akutte situasjoner.

Kontor- og telefontid

Vaktmester treffes på kontoret etter avtale.

Det er fast telefontid på vaktmestertjenesten. Dette for at arbeidsdagen skal bli litt lettere å planlegge for vår vaktmester. Ønsker du kontakt med vaktmester på telefon kan du ringe i telefontiden som er:

Kl. 12:00 – 15:00 mandag til torsdag
Kl. 10:00 – 12:00 fredager

Hvis det oppstår noe akutt på dagtid, kan du sende SMS til vaktmestermobilen. Husk å oppgi hvor du bor!

 

Vaktmester kan treffes på kontaktskjema nedenfor eller via:

Mobiltelefon:   915 54 256

Vaktmobil:       907 82 178 (viderekoblet til ISS)

 

Da borettslaget i dag kun har en ansatt vaktmester, blir oppgavene måking/ strøing, gressklipping og stell av grøntområdene nå utført av engasjerte eksterne firmaer.

Henvendelse til vaktmester
Vaktmester
Henvendelsen gjelder: *
Velg fra menyen
Bestille maling oppgang, hvilken farge ønskes:
Har du sørget for skadebegrensning og/eller foreløpig utbedring?

Maximum file size: 2.1MB

Maximum file size: 2.1MB