Informasjon i forbindelse med julen

20. desember 2021
Det nærmer seg jul og i julehøytiden vil vi ha vanlig åpningstider på vaktmesterkontoret, men kun til kl. 12.00 på julaften og nyttårsaften. Daglig leder avvikler ferie, men vil være tilgjengelig på telefon og e-post 28. og 30. desember frem til kl. 14.00.

Søppeltømming i julen
Renovasjonsetaten Oslo kommune melder at de henter avfall som normalt i hele julen. Erfaringsvis blir det fullt i julen, så vi har i år bestilt ekstra søppelcontainere for restavfall som settes ut på den store ballplassen.
Er det fullt i søppelbrønnene utenfor din blokk, vennligst kast søpla nede på den store ballplassen. Ikke legg søpla på bakken ved siden av søppelbrønnene eller i de røde søppelbøttene!

Fyrverkeri
Vi minner om at benker og bord ikke skal brukes som utskytingsramper, da disse blir ødelagt. Alle som bruker fyrverkeri på nyttårsaften bes å rydde opp etter seg. Rester kan legges i traktorskuffa på ballplassen.
På grunn av parkering på den store ballplassen, ber vi om at det ikke skytes opp noe fyrverkeri derfra. Ellers så minner vi om å holde avstand og huske på smitteverntiltak ved oppsamling ute.

Ellers gjør vi oppmerksom på at:

  • Glanset gavepapir ikke kan gjenvinnes og skal kastes i restavfallet. Gråpapir og avispapir, med eller uten farge og mønster, kan sorteres sammen med papiret (kraftpapir, resirkulert papir, naturpapir). Alt gavebånd skal i restavfallet.
  • Matfett og olje skal ikke helles ut i vasken eller toalett, da dette tetter rørene. Helles i melkekartong, tapes igjen og legges blant restavfallet. Mindre mengder tørkes av med tørkepapir som legges blant matavfallet i grønne poser.
  • Støyende oppussing som banking og drilling, er ikke tillatt i julen. Dette gjelder spesielt juleaften, første og andre juledag.
  • Neste containerdag er onsdag 2. februar 2022 fra kl. 15:00 til 20:00.
  • Felleskostnader vil øke med 5 % fra 1. februar 2022. Det vil bli vurdert ytterligere økning pga. høye fjernvarmekostnader som følge av høye priser og høyt forbruk. Dette vil vi komme tilbake til når fjernvarmetall for desember er mottatt og regnskapet for Haugerud Varmesentral for 2021 er avsluttet.

Vi ønsker våre beboere en riktig så god jul og et godt nyttår!

Nyheter