Installasjon av fiberlinje starter 1. november

27. oktober 2021
Da kan vi orientere om at vi er klare for å starte installasjon av fiberlinjer til alle leiligheter. Siste innspurt gjøres i disse dager fra Nimbus og Viken Fiber og de har nå fått trukket fiberlinjen frem til borettslaget.

Vi minner om at alle boenheter må ha noen hjemme på installasjonstidspunktet slik at montøren kommer inn i leiligheten. Manglende tilgang til leiligheten vil medføre at oppgangen ikke vil få TV eller fibertilkobling.

Har du ikke anledning til å være hjemme når installasjonen skal foregå, kan du levere dine nøkler til vaktmester slik at montøren får tilgang. Eventuelt kan du avtale med en nabo slik at dere kan hjelpe hverandre med tilgang til leiligheten på angitt tidspunkt.

Det må ryddes plass for installatør slik at installasjonen går så lett som mulig. Med det menes at man rydder unna møbler og annet som kan hindre installasjonen. Montøren trenger tilgang til nåværende TV uttak, som normalt kommer ut på murveggen mellom stue og bad.

Det henger oppslag i alle oppganger over dato og klokkeslett installasjonen skal foregå. Trenger du hjelp til noe i forbindelse med installasjonen, ta kontakt med vaktmester.

Har du en eldre nabo som kanskje trenger litt ekstra hjelp, så setter vi pris på om du kan bistå, evt. sette din nabo i kontakt med daglig leder eller vaktmester.

Aktivering av ditt abonnement hos Altibox

Flere har gitt beskjed om at de ikke har mottatt noe info fra Altibox om sitt abonnement. Vi har stilt spørsmål til leverandøren og fått følgende svar: 

  1. Har du ikke mottatt noe info om ditt abonnement og Mine Sider, så vil du få dette etter at montøren har vært hos deg og har aktivert deg som bruker.
  2. Hvis du har problemer med å logge inn på Mine Sider så kan du ringe Kundeservice på telefon 21 45 45 00.
  3. Valg av kanaler og hastighet på fiberlinje kan du gjøre via Mine Sider etter montøren har aktivert din bruker.
  4. Når montør er ferdig i leiligheten og har aktivert din bruker skal du være online. Det kan selvfølgelig variere noe fra oppgang til oppgang, men man forutsetter at det ikke oppstår noen problemer innenfor den installasjonstiden du har fått.

Montør fra Dråpe AS kommer samme dag

Nytt styringsanlegg for oppvarming skal etableres i alle blokker. Dette vil skje samtidig med montering av fiberlinjer da montøren trenger tilgang til din leilighet.

Nyheter