Installasjonsplan for TV og fiber

4. oktober 2021
Da har vi fått installasjonsplan for TV og fibertilkobling til alle leiligheter, og vi starter opp 1. november.

Oppstart skjer mandag 1. november og første blokk ut er Haugerudveien 2-6. Deretter går det fortløpende oppover i nummerert rekkefølge til vi er ferdig med Haugerudveien. Da starter vi opp med Stjernemyrveien 2-6 og fortløpende oppover i nummer rekkefølge til vi er ferdig med Stjernemyrveien 48 den 10. desember.

Det er planlagt installert 2 oppganger om dagen.  Det er ønskelig at det ryddes plass for installatør slik at installasjonen går så lett som mulig. Med det menes at man rydde unna møbler og annet som kan hindre installasjonen.

Dekoder og hjemmesentral (modem og ruter) er beregnet plassert ved TV uttaket.

Installasjonsplanen finner du her.

Alle må være tilgjengelig

Det er viktig at alle boenheter har noen hjemme på installasjonstidspunktet slik at montøren kommer inn i leiligheten. Manglende tilgang til leiligheten vil medføre at oppgangen ikke vil få TV eller fibertilkobling. Har du ikke anledning til å være hjemme når installasjonen skal foregå, kan du levere dine nøkler til vaktmester slik at montøren får tilgang. Evt. kan du avtale med en nabo slik at dere kan hjelpe hverandre med tilgang til leiligheten på angitt tidspunkt.

Varsling på SMS

Det vil bli sendt varsel på SMS fra Nimbus Fiber i forbindelse med tilkobling til fiberbredbånd fra Viken Fiber til alle boenheter.

Pr. d.d. mangler vi mobiltelefon og/eller e-postadresse på 43 boenheter. Informasjon om hvilke boenheter dette gjelder finner du her.

Ta kontakt med daglig leder for oppdatering av kontaktinformasjon så snart som mulig.

Informasjon underveis

Vi vil fortløpende holde alle orientert via nettsiden, oppslag i oppgangen og informasjon i postkassene i tillegg til SMS varsling fra leverandøren.

Vår avtale med Telenor opphører 31. desember og alle skal være lagt over til ny leverandør i god tid før den dato.

Se også tidligere informasjon om tjenester fra Altibox.

Nyheter