Rot og søppel i fellesrom

19. august 2021
Vi har i mange omganger varslet om rot og søppel i fellesrom, kjellerganger, under trapp og i trappeoppgang. Og dette uten at det ser ut til å hjelpe i noe stor grad. Heretter vil vi foreta rydding der det er behov uten å varsle om dette!

Og det som ikke er tillatt å oppbevare i fellesrom, trapperom og oppgang vil bli kastet, selv om det er navngitt. Kontroll vil foregår med jevne mellomrom til forskjellige tider på døgnet. Kontroll vil ikke bli varslet.

Vi vil også legge til rette for parkering av sykler i den ene delen av tørkebåsene der det er mye sykler i oppgangen. Der vil vi sette ut sykkelstativ og henge på en hengelås hvor man kan benytte samme nøkkel som til ytterdøren til oppgangen.

 

Husordensreglene sier følgende:

Sykler, ski, kjelker eller lignende må ikke settes i trapperom eller ganger. Fottøy, leker og lignende skal ikke settes utenfor entrèdørene. Barnevogner kan om nødvendig stå under trapp til underetasjen forutsatt at de fjernes på dagen for trappevask, men de må aldri parkeres i inngangspartiene.

Kun rullatorer / gåstoler og rullestol av mindre str. kan om nødvendig stå i inngangspartiet.

Ting som lagres i fellesrom i kjeller (tidligere bomberom) skal være merket med eiers navn. Ting som lagres i fellesrom og ikke er merket med eiers navn, kan kastes uten erstatningsplikt ovenfor eier.

Det er ikke tillat å oppbevare papp, klær eller annet brennbart materiale som dekk/felger til biler, mopeder, motorsykler, scootere m.m. i fellesrom i kjeller grunnet brannfare. Papp, klær, dekk/felger som lagres i fellesrom eller andre fellesområder kan kastes uten erstatningsplikt ovenfor eier.

Nyheter