Salg av leilighet

Utstyr utplassert i leiligheten

Borettslaget har utplassert noe utstyr i alle leiligheter. Dette utstyret skal stå igjen i leiligheten når den selges. Som eier av leilighet som selges, er man ansvarlig for at utstyr nevnt ovenfor overlates til ny eier i forsvarlig stand.

TV og Fiber

I leiligheten skal det følge med en dekoder og et ruter/hussentral fra leverandør av TV og fiberlinje.

Brannslange

Borettslaget har utplassert en brannslange i hver leilighet. Denne skal stå igjen ved salg av leilighet, Er brannslangen fjernet skal det stå igjen et slukkeapparat.

Røykvarsler

Borettslaget har delt ut 2 røykvarslere til hver leilighet. Disse skal stå igjen i leiligheten når den selges. Er røykvarslere defekt kan nye hentes hos vaktmester.

Temperatursensor

Det er utplassert en temperatursensor i hver leilighet.  Sensoren står normalt plassert i stuen ved skille gang/stue mot soveromsvegg. Denne skal være merket med en klistrelapp med teksten «Dette utstyret tilhører leilighet/Haugerud brl. Må ikke fjernes/kastes». Temperatursensoren sørger for at man får riktig innetemperatur (anbefalt maks 22 gr.) i fyringssesongen i leiligheten.

Dørtelefon

I alle leiligheter er det utplassert en dørtelefon slik at det er mulig å åpne ytterdøren nede ved postkassene fra leiligheten. Denne dørtelefonen i sin helhelt med røret skal stå igjen i leiligheten når den selges.