Nyheter

Vinteren er på tur

Vinteren er på tur og det er på tide å klargjøre for snømåking. Det betyr at vi har satt opp brøytestikker
ved fartsdumper slik at disse ikke blir ødelagt ved snømåking.

Les mer »

Utstyr fra Telenor og opphør av avtale

Da er vi i gang med installasjon av fiberlinje fra Altibox og flere blokker er nå lagt over på ny løsning. For de av dere som nå er på ny løsning, kan utstyr fra Telenor sendes i retur med den returseddelen dere mottok i posten.

Les mer »

Oppgradering av grillplasser

Kjære beboere i Haugerud Borettslag. Vi har fått midler fra Groruddalssatsingen til å plante og gjøre det hyggeligere rundt de 17 grillplassene i borettslaget.

Les mer »
TV og Internett

Tjenester fra Altibox

Haugerud Borettslag har inngått avtale om Altibox Flex. Det innebærer at du som beboer automatisk får pakke 1 inkludert i felleskostnadene for din leilighet.

Les mer »

Forsinkelse på leveranse av TV og bredbånd

Da har vi litt oppdatert status på leveransen av TV og bredbånd, og kan nå orientere om at det blir noen forsinkelser. Prosjektet er foreløpig forsinket som følge av at søknad til Bymiljøetaten om tilførsel inn på området ikke er ferdig behandlet.

Les mer »
Radiator

Varmestyring

Høsten er på tur og vi har så langt hatt bra vær i en god periode med bra utetemperatur. Varmen forventes satt på igjen innen utgangen av september. Det jobbes nå med å få på plass styring av varmeanlegget slik at vi ikke får så høye kostnader.

Les mer »

Returseddel fra Telenor

Flere beboere har denne uken mottatt returseddel fra Telenor uten noe nærmere forklaring. Vi har vært i kontakt med Telenor for å høre hva som skjer.

Les mer »

Containerdag onsdag 1. september

Til onsdag 1. september vil det være containerdag igjen. Som vanlig vil komprimatorbilen stå på den store plassen midt på området fra kl. 15.00 – 20.00.
Benytt gjerne muligheten for å rydde i fellesrom i kjelleren i de forskjellige blokkene.

Les mer »

Rot og søppel i fellesrom

Vi har i mange omganger varslet om rot og søppel i fellesrom, kjellerganger, under trapp og i trappeoppgang. Og dette uten at det ser ut til å hjelpe i noe stor grad. Heretter vil vi foreta rydding der det er behov uten å varsle om dette!

Les mer »

Invitasjon og nabovarsel!

Det inviteres til «Nattmusikk i Haugerudparken» fredag 23. juli kl. 22.00. Tre lokale musikere deler noen magiske musikalske minutter med oss i skumringstimen.

Les mer »
Brannmenn

Bekymringsmelding fra Brann- og redningsetaten

Vi har mottatt bekymringsmelding fra Brann- og redningsetaten om reduserte rømningsveier i oppganger, og gjør oppmerksom på at det ikke er tillatt å oppbevare gjenstander eller andre ting som bl.a. sko i oppgangen utenfor dørene.

Les mer »
TV og Internett

Fiberlinjer fra Altibox

Da er vi i gang med prosjektplanlegging for overgang til ny leverandør av fiber og TV signaler. Nimbus Fiber vil være ansvarlig for prosjektet med planlegging og utbygging av fiber på vårt område og har startet opp denne uken.

Les mer »
Stjernemyrveien

Oslo’s kuleste gate

Stjernemyrveien er kåret til Oslo’s kuleste gate i NRK radio Østlandssendingen etter at beboer Eleanor Brenna ringte inn nominasjonen.

Les mer »

Aktiv sommer med Haugerud IF

Haugerud IF inviterer til en ny aktiv sommer på Haugerud og Trosterud. Alle dagene i skoleferien 2021 blir det aktiviteter for barn og ungdom, men også for voksne og for hele familien.

Les mer »

Protokoll fra generalforsamlingen

Da er årets generalforsmalingen over og det var 115 stemmeberettiget som deltok. Det var mange saker på agendaen og mye å ta stilling til. Nedenfor finner du en liten oppsummering av de viktigste sakene.

Les mer »