Nyheter

TV og Internett

Tjenester fra Altibox

Haugerud Borettslag har inngått avtale om Altibox Flex. Det innebærer at du som beboer automatisk får pakke 1 inkludert i felleskostnadene for din leilighet.

Les mer »

Forsinkelse på leveranse av TV og bredbånd

Da har vi litt oppdatert status på leveransen av TV og bredbånd, og kan nå orientere om at det blir noen forsinkelser. Prosjektet er foreløpig forsinket som følge av at søknad til Bymiljøetaten om tilførsel inn på området ikke er ferdig behandlet.

Les mer »
Radiator

Varmestyring

Høsten er på tur og vi har så langt hatt bra vær i en god periode med bra utetemperatur. Varmen forventes satt på igjen innen utgangen av september. Det jobbes nå med å få på plass styring av varmeanlegget slik at vi ikke får så høye kostnader.

Les mer »

Returseddel fra Telenor

Flere beboere har denne uken mottatt returseddel fra Telenor uten noe nærmere forklaring. Vi har vært i kontakt med Telenor for å høre hva som skjer.

Les mer »

Containerdag onsdag 1. september

Til onsdag 1. september vil det være containerdag igjen. Som vanlig vil komprimatorbilen stå på den store plassen midt på området fra kl. 15.00 – 20.00.
Benytt gjerne muligheten for å rydde i fellesrom i kjelleren i de forskjellige blokkene.

Les mer »

Rot og søppel i fellesrom

Vi har i mange omganger varslet om rot og søppel i fellesrom, kjellerganger, under trapp og i trappeoppgang. Og dette uten at det ser ut til å hjelpe i noe stor grad. Heretter vil vi foreta rydding der det er behov uten å varsle om dette!

Les mer »

Invitasjon og nabovarsel!

Det inviteres til «Nattmusikk i Haugerudparken» fredag 23. juli kl. 22.00. Tre lokale musikere deler noen magiske musikalske minutter med oss i skumringstimen.

Les mer »
Brannmenn

Bekymringsmelding fra Brann- og redningsetaten

Vi har mottatt bekymringsmelding fra Brann- og redningsetaten om reduserte rømningsveier i oppganger, og gjør oppmerksom på at det ikke er tillatt å oppbevare gjenstander eller andre ting som bl.a. sko i oppgangen utenfor dørene.

Les mer »
TV og Internett

Fiberlinjer fra Altibox

Da er vi i gang med prosjektplanlegging for overgang til ny leverandør av fiber og TV signaler. Nimbus Fiber vil være ansvarlig for prosjektet med planlegging og utbygging av fiber på vårt område og har startet opp denne uken.

Les mer »
Stjernemyrveien

Oslo’s kuleste gate

Stjernemyrveien er kåret til Oslo’s kuleste gate i NRK radio Østlandssendingen etter at beboer Eleanor Brenna ringte inn nominasjonen.

Les mer »

Aktiv sommer med Haugerud IF

Haugerud IF inviterer til en ny aktiv sommer på Haugerud og Trosterud. Alle dagene i skoleferien 2021 blir det aktiviteter for barn og ungdom, men også for voksne og for hele familien.

Les mer »

Protokoll fra generalforsamlingen

Da er årets generalforsmalingen over og det var 115 stemmeberettiget som deltok. Det var mange saker på agendaen og mye å ta stilling til. Nedenfor finner du en liten oppsummering av de viktigste sakene.

Les mer »
Gammel inngangsdør, ikke brannsikret.

Behov for ny dør?

Det er fortsatt flere leiligheter som har de gamle ytterdørene inn i leiligheten fra borettslaget var nytt. Disse dørene tilfredsstiller ikke nåværende krav til brannforskriften om borettslaget hadde blitt bygget i dag, og det anbefales at den enkelte beboere med gammel dør vurderer bytte av sin ytterdør.

Les mer »
Radiator

Varmen stenges etter pinse

Som vanlig vil varmen i radiatorene stenges av for sommeren, og dette gjør vi etter pinse. Er det behov for ekstra varme i leilighetene i sommersesongen må man bruke elektriske varmeovner.

Les mer »

Generalforsamling 2021

Grunnet begrensninger i fysiske samlinger ifb. covid-19-pandemi, vil ordinær generalforsamling gjennomføres som digitalt årsmøte via Vibbo (som i fjor).

Les mer »

Ingen flagging 1. mai

Det blir ingen flagging 1. mai da vår flaggstang er i så dårlig befatning at den må skiftes ut. Den står ikke helt stabilt lenger og dette må vi gjøre noe med.

Les mer »

Dugnad 20. – 22. april

Vi inviterer til dugnad på borettslaget område. Dugnaden foregår over tre dager. På grunn av koronasituasjonen oppfordrer vi beboerne til å fordele seg ut over dagene samt vise godt smittevernhensyn til andre medboere.

Les mer »

Kontainerdager – store kostnader

Kostnadene forbundet med månedlige kontainerdager har økt betydelig de siste årene. Samtidig ser vi at det genereres ekstremt mye søppel generelt i borettslaget og at det foretas en god del feilaktig eller manglende sortering av søppelet som kastes.

Les mer »

TV og bredbånd i borettslaget

Nåværende avtale med Telenor som leverandør av bredbånd og TV signaler utløper juni 2021. Dagens kobbernett begynner å bli utdatert og vi ser at det blir større krav til hastighet på bredbånd som følge av mer streaming på nettet.

Les mer »

Fyringskostnadene går oppover

Gammel varmestyring fungerer ikke på det nye anlegget etter overgang til fjernvarme, og dette innebærer varmere rør og radiatorer som igjen gir varmere leiligheter.

Les mer »

Telefon-henvendelser

Vi har innført fast telefontid på vaktmestertjenesten. Dette for at arbeidsdagen skal bli litt lettere å planlegge for vår vaktmester.

Les mer »